Приватне акціонерне товариство "Агрохолдинг Авангард"

     
 
Дата розміщення: 29.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гребенюк Наталiя Борисiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕК, 330318, 15.11.1996, Перевальським РВ УМВС України в Луганськiй областi
4) рік народження** 1958
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 26
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Птахогосподарство "Червоний прапор" заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер
8) дата обрання та термін, на який обрано 25.09.2009, безстроково
9) опис Повноваження та обов'язки посадовою особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Повноваження : Давати обов?язковi для виконання вказiвки керiвникам та спецiалiстам пiдроздiлiв пiдприємства за питань органiзацiї облiку та звiтностi, дотримання фiнансової дисциплiни, органiзацiї збереження матерiально-майнових засобiв. Вимагати вiд усiх посадових осiб правильного оформлення первiчних документiв та своєчасного надання їх в бухгалтерiю. Вимагати вiд працiвникiв бухгалтерiї ведення облiкового процесу у вiдповiдностi до дiючих нормативних актiв, iнструкцiй, положень, додержання вимог та коректностi використання бухгалтерських програм. Обов'язки: Головний бухгалтер здiйснює органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько-фiнансової дiяльностi пiдприємства, розробляє фiнансову, облiкову, контрольну та ревiзiйну полiтику пiдприємства на основi дiючого законодавства та нормативних актiв. Забезпечує облiк грошових коштiв, товарно-матерiальних цiнностей, основних та оборотних засобiв, своєчасне вiдображення їх руху на рахунках бухгалтерського облiку. Забезпечує облiк витрат виробництва, реалiзацiї продукцiї, виконання робiт та послуг, виконання кошторисiв, обчислення податкiв тощо. Застосовує сучаснi форми та методи бухгалтерського облiку, комп'ютерну технiку та бухгалтерськi програми. Винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, окрiм заробiтної плати не отримувала. За сумiсництвом займає посаду 0,5 ставки головного бухгалтера на Дочiрньому пiдприємствi "Птахофабрика "Червоний прапор". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має: Змiни посадової особи у звiтному роцi не було. Стаж керiвної роботи - 24 роки. Попереднi посади : Застуник головного бухгалтера, головний бухгалтер ВАТ "Птахогосподарство "Червоний Прапор", старший бухгалтер, бухгалтер Червонопрапорської птахофабрики.


1) посада Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Красуцький Володимир Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ВС, 636785, 19.12.2000, Пролетарським РВ ДМУ УМВС України в Донецькiй областi
4) рік народження** 1960
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 19
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ЧНПК "Iнтер-Бiзнес"Генеральний директор, в.о. голови правлiння ВАТ "Птахогосподарство "Червоний Прапор", генеральний директор ВАТ "Птахогосподарство "Червоний Прапор"
8) дата обрання та термін, на який обрано 06.12.2013, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадовою особи визначенi посадовою iнструкцiєю.Повноваження : Згiдно вимог дiючого законодавства розпоряджатися трудовими, фiнансовими, матерiальними ресурсами, майном. Без доручення дiяти вiд iменi пiдприємства. Вiдкривати в банкiвських установах рахунки, проводити банкiвськi операцiї. Представляти iнтереси пiдприємства у взаємовiдносинах з громадянами, юридичними особами, органами державної влади та управлiння. Укладати трудовi угоди з усiма працiвниками пiдприємства, дотримуватися прийнятих у них зобов?язань. Вирiшувати питання винагороди або винесення стягнень, а також притягнення до вiдповiдальностi працiвникiв пiдприємства у разi необхiдностi. Обов"язки : Керувати у вiдповiдностi до чинного законодавства виробничо-господарською та фiнансово-економiчною дiяльнiстю пiдприємства. Забезпечувати виконання пiдприємством усiх зобов"язань перед регiональними та мiсцевими бюджетами, державними та не державними позабюджетними фондами, поставщиками, заказниками, включаючи установи банкiв. Органiзовувати роботу та ефективну взаємодiю всiх структурних пiдроздiлiв пiдприємства, направляти їх дiяльнiсть на розвиток та полiпшення виробництва з урахуванням соцiальних та риночних прiоритетiв. Забезпечувати зростання ефективностi роботи пiдприємства, зростання об"ємiв виробництва i збуту продукцiї та збiльшення прибуткiв, полiпшення якостi та збiльшення конкурентоздатностi продукцiї, що виробляється. Винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, окрiм заробiтної плати не отримував. За сумiсництвом займає 0,5 ставки директора на Дочiрньому пiдприємствi "Птахофабрика "Червоний Прапор". Згiдно рiшення позачергових загальних зборiв акцiонерiв (Протокол № 1 вiд 06,12.2010 р.) Красуцького В.М. було звiльнено з посади генерального директора та призначено директором. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiни посадової особи у звiтному роцi не було. Стаж керiвної роботи (рокiв)-17. Попереднi посади : Генеральний директор ВАТ "Птахогосподарство»Червоний прапор, в.о. голови правлiння ВАТ "П/г "Червоний прапор", "ЧНПК "Iнтер-Бiзнес" Генеральний директор, начальник виробничого вiддiлу, помiчник генерального директора, 1е шахтопроходчеське управлiння треста "Донецькшахтопроходка" пiдземний проходчик, Шахтоуправлiння "Красна Звєзда" Виробничого об"єднання "Донецьквугiлля" електрослюсар, гiрничоробiтник очисного забою, Об‘єднання "Донецькавтотехобслуговування" муляр.


1) посада Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Мельник Iрина Степанiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СЕ, 436631, Рожнятiвським РВ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй обл.
4) рік народження** 1979
5) освіта** Вища
6) стаж керівної роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Фiнансовий директор ТОВ «Агрохолдинг «Авангард», ТОВ "Укр м'ясо"
8) дата обрання та термін, на який обрано 18.04.2012, 3 роки
9) опис Повноваження визначаються статутом товариства та положенням про Наглядову раду. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi не нараховувалась. Посадова особа непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Призначена 18.04.2012 р. згiдно рiшення загальних зборiв (протокол № 1 вiд 18.04.2012р.). Часткою в статутному капiталi та акцiями Товариства не володiє. Призначена на строк 3 роки. Iншi посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi:Бухгалтер, Головний бухгалтер; Комерцiйний директор, Фiнансовий директор ТОВ «Агрохолдинг «Авангард»


1) посада Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Фатула Тарас Вiкторович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СС, 157170, Iвано-Франкiвським МУВС МВС України в Iвано-Франкiвськiй обл.
4) рік народження** 1980
5) освіта** Вища
6) стаж керівної роботи (років)** 5
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Юрисконсульт ТОВ «Систем Технолоджi Компанi Iнвестментс»
8) дата обрання та термін, на який обрано 18.04.2012, 3 роки
9) опис Повноваження визначаються статутом товариства та положенням про Наглядову раду. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi не нараховувалась. Посадова особа непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Призначена 18.04.2012 р. згiдно рiшення загальних зборiв (протокол № 1 вiд 18.04.2012р.). Часткою в статутному капiталi та акцiями Товариства не володiє. Призначена на строк 3 роки. Iншi посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: Державний службовець (старший державний податковий iнспектор ДПI); Юрисконсульт ТОВ «Систем Технолоджi Компанi Iнвестментс»; ТОВ "Станiславська Торгова Компанiя"


1) посада Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Марченко Iрина Олександрiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СО, 482359, Мiнським РУ ГУ МВС України в м.Київ
4) рік народження** 1976
5) освіта** Вища
6) стаж керівної роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор ТОВ «Агрохолдинг «Авангард»
8) дата обрання та термін, на який обрано 18.04.2012, 3 роки
9) опис Повноваження визначаються статутом товариства та положенням про Наглядову раду. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi не нараховувалась. Посадова особа непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Призначена 18.04.2012 р. згiдно рiшення загальних зборiв (протокол № 1 вiд 18.04.2012р.). Часткою в статутному капiталi та акцiями Товариства не володiє. Призначена на строк 3 роки. Iншi посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: Бухгалтер; Директор ТОВ «Аграрний Холдинг Авангард».


1) посада Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Марченко Iрина Олександрiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СО, 482359, Мiнським РУ ГУ МВС України в м.Київ
4) рік народження** 1976
5) освіта** Вища
6) стаж керівної роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор ТОВ «Агрохолдинг «Авангард»
8) дата обрання та термін, на який обрано 18.04.2012, 3 роки
9) опис Повноваження визначаються статутом товариства та положенням про Наглядову раду. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi не нараховувалась. Посадова особа непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Призначена 18.04.2012 р. згiдно рiшення загальних зборiв (протокол № 1 вiд 18.04.2012р.). Часткою в статутному капiталi та акцiями Товариства не володiє. Призначена на строк 3 роки. Iншi посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: Бухгалтер; Директор ТОВ «Аграрний Холдинг Авангард».


1) посада Голова ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Нечай Володимир Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи НС, 814290, Монастирищенським РВ УМВС України в Черкаськiй областi
4) рік народження** 1983
5) освіта** Вища
6) стаж керівної роботи (років)** 6
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** начальник вiддiлу бюджетування ТОВ "Аграрний Холдинг Авангард"
8) дата обрання та термін, на який обрано 16.04.2013, 3 роки
9) опис Повноваження визначаються статутом товариства та положенням про ревiзiйну комiсiю. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi не нараховувалась. Посадова особа непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Призначена 16.04.2013 р. згiдно рiшення загальних зборiв (протокол № 1 вiд 16.04.2013р.). Часткою в статутному капiталi та акцiями Товариства не володiє. Призначена на строк 3 роки. Iншi посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi:бухгалтер-касир, бухгалтер, фахiвець фiнансової аналiтики, фахiвець з контролю платiжних операцiй, начальник вiддiлу


1) посада Член ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Приходько Алла Григорiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи НМ, 344842, Нiжинським МВ УМВС України в Чернiгiвськiй обл.
4) рік народження** 1981
5) освіта** Вища
6) стаж керівної роботи (років)** 6
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ЗАТ "Київська фасовочно картонажна фабрика "
8) дата обрання та термін, на який обрано 16.04.2013, 3 роки
9) опис Повноваження визначаються статутом товариства та положенням про ревiзiйну комiсiю. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi не нараховувалась. Посадова особа непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Призначена 16.04.2011 р. згiдно рiшення загальних зборiв (протокол № 1 вiд 16.04.2011р.). Часткою в статутному капiталi та акцiями Товариства не володiє. Призначена на строк 3 роки. Iншi посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: продавець магазину; спецiалiст 1ї категорiї; головний спецiалiст-системотехнiк; спецiалiст по збуту; бухгалтер-касир; бухгалтер, директор ТОВ «ТД «Оволайн ЛТД»


1) посада Член ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Новiков Вiталiй Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 368671, Маловискiвським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження** 1981
5) освіта** Вища
6) стаж керівної роботи (років)** 3
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Заступник начальника тендерного вiддiлу ТОВ «Агрохолдинг Авангад»
8) дата обрання та термін, на який обрано 16.04.2013, 3 роки
9) опис Повноваження визначаються статутом товариства та положенням про ревiзiйну комiсiю. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi не нараховувалась. Посадова особа непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини не має. Призначена 16.04.2013 р. згiдно рiшення загальних зборiв (протокол № 1 вiд 16.04.2013р.). Часткою в статутному капiталi та акцiями Товариства не володiє. Призначена на строк 3 роки. Iншi посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: оператор персонального комп’ютера;Економiст; Економiст – аналiтик; Начальник економiчного вiддiлу; Заступник начальника тендерного вiддiлу ТОВ «Агрохолдинг Авангад».


1) посада Голова Ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Щекочихiна Галина Володимирiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи н/д, н/д, н/д
4) рік народження**  
5) освіта** н/д
6) стаж керівної роботи (років)** 6
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** заступник директора з виробництва ТОВ"Агрохолдинг"Авангард".
8) дата обрання та термін, на який обрано 06.12.2010, 3 роки
9) опис Було призначено зiгдно рiшення позачергових загальних зборiв акцiонерiв (Протокол № 1 вiд 06.12.2010 р.). Повноваження та обов'язки посадовою особи визначенi посадовою iнструкцiєю та Статутом Товариства: До компетенцiї Ревiзiйної комiсiї належить: - перевiрка вiдповiдностi документiв про фiнансово-господарську дiяльнiсть Товариства, у тому числi укладених договорiв I вчинених правочинiв, вимогам законодавства та внутрiшнiх документiв Товариства; - перевiрка вiдповiдностi порядку ведення бухгалтерського облiку i складання фiнансової звiтностi вiдповiдним нормативним актам; - аналiз фiнансового стану Товариства; - аналiз своєчасностi i правильностi розрахункiв iз бюджетами рiзних рiвнiв та акцiонерами Товариства; - оцiнка економiчної ефективностi фiнансово-господарських операцiй Товариства. Компетенцiя Ревiзiйної комiсiї може бути змiнена шляхом внесення змiн до Статуту або прийняття вiдповiдного рiшення Загальними зборами. Ревiзiйна комiсiя проводить перевiрку фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за результатами фiнансового року. Ревiзiйна комiсiя в порядку, визначеному цим Статутом, має право залучати до своєї роботи акцiонерiв, експертiв, аудиторськi фiрми. Iншi права та обов'язки членiв Ревiзiйної комiсiї визначаються Законом України ?Про акцiонернi товариства?, iншими актами законодавства, Положенням про Ревiзiйну комiсiю Товариства, а також договором, що укладається з кожним членом Ревiзiйної комiсiї. Винагороди, за посаду Голови Ревiзiйної комiсiї не отримує, в тому числi у натуральнiй формi. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiни посадової особи у звiтному роцi не було. Стаж керiвної роботи - 6 рокiв. Попереднi посади : Служба в органах Державної податкової служби, заступник директора з виробництва ТОВ"Агрохолдинг"Авангард".


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Головний бухгалтерГребенюк Наталiя БорисiвнаЕК, 330318, 15.11.1996, Перевальським РВ УМВС України в Луганськiй областi000000
ДиректорКрасуцький Володимир МиколайовичВС, 636785, 19.12.2000, Пролетарським РВ ДМУ УМВС України в Донецькiй областi000000
Голова Наглядової ради та члени Наглядової радиАВАНГАРДКО IНВЕСТМЕНТС ПАБЛIК ЛIМIТЕДНЕ, 210868, д/н15490367797.7261154903677000
Голова Ревiзiйної комiсiїНечай Володимир МиколайовичНС, 814290, Монастирищенським РВ УМВС України в Черкаськiй областi000000
Голова Ревiзiйної комiсiїЩекочихiна Галина Володимирiвнан/д, н/д, н/д000000
Член ревiзiйної комiсiї Приходько Алла ГригорiвнаНМ, 344842, Нiжинським МВ УМВС України в Чернiгiвськiй обл000000
Член ревiзiйної комiсiї Новiков Вiталiй Миколайович ЕА, 368671, Маловискiвським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл. 000000
Голова наглядової радиМельник Iрина Степанiвна СЕ , 436631, Рожнятiвським РВ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй обл000000
Член наглядової радиФатула Тарас Вiкторович СС, 157170, Iвано-Франкiвським МУВС МВС України в Iвано-Франкiвськiй обл.000000
Член наглядової радиМарченко Iрина ОлександрiвнаСО, 482359, Мiнським РУ ГУ МВС України в м.Київ 000000
Усього 154903677 97.7261 154903677 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.